Buffet Doetinchem

Zoekt u een restaurant in de omgeving van Doetinchem? Wilt u genieten van de heerlijke specialiteiten uit de Aziatische keuken? En zoekt u een Oosters buffet in de buurt van Doetinchem waar u onbeperkt kunt eten en drinken? Kom dan eens naar restaurant Sin Chen en ervaar de sfeervolle ambiance van ons restaurant terwijl u onbeperkt geniet van onze heerlijke Oosterse specialiteiten! In ons restaurant kunt u komen genieten van de meest heerlijke variaties uit de Aziatische keuken die met veel liefde en passie voor u worden klaargemaakt. Komt u ook genieten van ons Oosterse buffet in de omgeving van Doetinchem?

Onbegrensde variaties uit de Aziatische keuken

Restaurant Sin Chen is al vele jaren een begrip in de Achterhoek. Wij zijn al ruim 25 jaar hét restaurant waar u moet zijn wanneer u onbeperkt wilt genieten van meest heerlijke Oosterse specialiteiten. Wij, als verfijnde Aziatische gastronomie, weten als geen ander hoe wij voor u de lekkerste Aziatische gerechten moeten bereiden. Ons restaurant is gevestigd in de omgeving van Doetinchem en heet alle gasten van harte welkom in een sfeervol en eigentijds interieur. Wanneer u ons restaurant binnenkomt, begint uw smaakbeleving: ons Oosterse buffet met de meest heerlijke en onbegrensde variaties uit de Aziatische keuken staat voor u klaar! Kunt u maar geen genoeg krijgen van onze heerlijke gerechten? Geen probleem! In ons restaurant kunt u door middel van zelfbediening onbeperkt genieten van ons Oosterse buffet en schept u zo vaak op als u zelf wilt. In restaurant Sin Chen beleeft u een ware smaakbeleving en is ons vriendelijke personeel u graag van dienst. Ondanks het feit dat wij werken met een zelfbedieningsconcept, kunt u in restaurant Sin Chen rekenen op zeer goede service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Naast een heerlijk buffet kunt u bij restaurant Sin Chen ook terecht voor het afhalen van maaltijden of voor het bezorgen van catering. Bekijk al uw mogelijkheden op onze website.

Kom proeven!

Bent u enthousiast geworden over restaurant Sin Chen? En wilt u komen genieten van ons Oosterse buffet nabij Doetinchem? Reserveer dan direct en verzeker uzelf van een plekje in ons restaurant! Geeft u een feest en wilt u daarvoor catering regelen? Wilt u onze Oosterse specialiteiten aan huis laten bezorgen? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via 0314 – 651413. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413