Chinees Doetinchem

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Doetinchem waar u heerlijk Chinees kan eten? Wilt u twee uur lang onbeperkt genieten van de meest uiteenlopende variaties uit de Aziatische keuken? Of zoekt u een Chinees restaurant waar u uw maaltijd kan afhalen? Kom dan eens naar de verfijnde Aziatische gastronomie Sin Chen. Ons restaurant is gelegen in de omgeving van Doetinchem en wij heten u van harte welkom om te komen genieten van ons Oosterse buffet. Nieuwsgierig wat restaurant Sin Chen u te bieden heeft?

Restaurant Sin Chen

Restaurant Sin Chen is gevestigd in Zeddam en is al ruim 25 jaar een waar begrip in de Achterhoek. Ons restaurant heet alle gasten van harte welkom om te komen eten in een eigentijdse en sfeervolle ambiance. Bij restaurant Sin Chen kunt u terecht voor een onbeperkt Oosters buffet. Onze koks maken de meest heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken voor u klaar en hier kunt u twee uur lang onbeperkt van genieten. Ons buffet is inclusief drank- en dessertbuffet. Daarnaast kunt u bij restaurant Sin Chen terecht voor het afhalen van maaltijden. Wilt u genieten van een heerlijke Chinese maaltijd en wilt u deze thuis opeten? Wij maken met liefde uw maaltijd klaar, die u vervolgens bij ons kan komen afhalen. Daarnaast bent u bij Sin Chen ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar Aziatische catering. Wij hebben zorgvuldig speciale menu’s samengesteld waaruit u kunt kiezen wanneer u Sin Chen inschakelt als cateraar. Wij maken de gerechten klaar die u wenst en komen deze bij u aan huis brengen. Restaurant Sin Chen staat bekend om haar smaakbeleving en entourage: wanneer u ons restaurant binnenstapt, merkt u gelijk dat u terecht komt in een aangename ambiance met zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ondanks het feit dat wij werken met een zelfbedieningsconcept, kunt u bij restaurant rekenen op zeer goede service. Komt u ook onze heerlijke Oosterse gerechten proeven?

Reserveer vandaag nog!

Zoekt u een restaurant in de omgeving van Doetinchem waar u Chinees kan komen eten? Wilt u een Chinese maaltijd afhalen? Of zoekt u een cateraar die gespecialiseerd is in de Aziatische keuken? Reserveer dan direct via de website of door te bellen naar 0314 – 651413. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over restaurant Sin Chen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft catering? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag!

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413