All you can eat Doetinchem

All you can eat nabij Doetinchem

Zoekt u een gezellig all you can eat restaurant nabij Doetinchem? Wij van restaurant Sin Chen heten u van harte welkom in ons gezellige restaurant! Heerlijk genieten van het uitgebreide buffet aan heerlijke Oosterse gerechten uit de Aziatische keuken. Gezellig na een dagje winkelen in deze Achterhoekse stad of met een groep collega’s. Wij zijn een Aziatische gastronomie en dat blijft zeker niet onopgemerkt. Dit proeft u terug in de gerechten die onze chefs met plezier voor u klaarmaken.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om te dineren in ons all you can eat restaurant in de Achterhoek? Neem gerust contact met ons op en reserveer een tafel!

Proef de verfijndheid van onze Oosterse keuken. Een keuken waarin met passie gerechten worden bereid en dat waarborgt onze kwaliteit.

All you can eat in de Achterhoek

Op de menukaart van ons all you can eat restaurant in de Achterhoek vindt u heerlijke gerechten. Wij zijn een Aziatische gastronomie, waardoor wij beschikken over een breed aanbod. Alle gerechten worden vanzelfsprekend bereid met de meest kwalitatieve en verse ingrediënten. Onze koks zijn zeer ervaren en hebben veel plezier in het bereiden van de lekkerste gerechten. Speciaal voor u! U geniet ook van heerlijke drankjes en toetjes die het diner op de juiste wijze afsluiten. Waarom eten in ons restaurant in de omgeving van Doetinchem?

  • Meer dan 25 jaar een begrip in Doetinchem en omstreken
  • Verfijnde Oosterse keuken
  • Klassieke ambiance
  • Passie voor eten
  • Afhaal, buffet en catering.

Sin Chen, al meer dan 25 jaar een begrip in de Achterhoek. Verfijnde Aziatische gastronomie en dat proeft u!

Al meer dan 25 jaar een begrip

Ons restaurant nabij Doetinchem is al meer dan 25 jaar een begrip in Doetinchem, Zeddam en omstreken. Bij Sin Chen staan gastvrijheid en kwaliteit te allen tijde centraal. En dat merkt u! Wij staan bekend om de goede service en uiterst vriendelijk personeel. Wij heten onze gasten al 25 jaar lang iedere avond met veel plezier welkom in ons gezellige en sfeervolle restaurant. Bij ons geniet u van écht goede service. We heten u ook graag van harte welkom bij de Chinees nabij Doetinchem.

Reserveer direct bij de wok in Doetinchem

Bij onze wok nabij Doetinchem kunt u 2 uur lang genieten van de verfijnde Oosterse keuken. Wilt u zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant?

Reserveer dan vandaag nog een tafel en proef de gerechten die onze koks met liefde voor u bereiden. Het is ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen of om gerechten uit de Oosterse keuken bij ons af te halen. Wilt u meer weten over ons restaurant? Neem gerust contact op! We helpen u van harte verder.

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413