Catering Doetinchem

Geeft u binnenkort een feestje en bent u daarvoor op zoek naar catering in de omgeving van Doetinchem? Wilt u een cateraar inschakelen die gespecialiseerd is in het maken van Aziatische gerechten? Neem dan eens contact op met restaurant Sin Chen nabij Doetinchem. Bij onze verfijnde Aziatische gastronomie kunt u terecht voor de catering voor uw feestje of andere gelegenheid in de omgeving van Doetinchem. Wij maken met veel liefde en passie de meest heerlijke en gevarieerde Oosterse gerechten voor u klaar en komen deze bij u aan huis bezorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft catering van restaurant Sin Chen?

Dé cateraar voor uw feestje!

Restaurant Sin Chen is al meer dan 25 jaar een succesvolle Aziatische gastronomie in de omgeving van Doetinchem. In ons restaurant kunt u terecht om te komen genieten van een heerlijk Oosters buffet in een sfeervolle en eigentijdse ambiance. U kunt twee uur lang onbeperkt genieten van ons buffet, inclusief drank- en dessertbuffet. Maar is er meer! Geeft u een feestje en wilt u uw gasten de meest heerlijke Aziatische gerechten voorschotelen? Of heeft u een andere gelegenheid gepland waarvoor u catering wilt regelen? Restaurant Sin Chen helpt u daar graag bij! Wij hebben speciaal voor de catering van feestjes en andere gelegenheden zorgvuldig menu’s samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze menu’s zijn voor catering voor 20 personen. Zoekt u een cateraar voor meer of minder dan 20 personen? Geen probleem! Ook in dat geval kan restaurant Sin Chen de catering voor u regelen en heerlijke Aziatische gerechten bij u aan huis bezorgen. Neem gerust contact met ons op om al uw mogelijkheden te bespreken. Wij maken met veel liefde en passie de meest heerlijke en gevarieerde gerechten uit de Aziatische keuken voor u klaar en komen deze bij u aan huis brengen. Wanneer u restaurant Sin Chen inschakelt als cateraar in de omgeving van Doetinchem, kunt u rekenen op heerlijke Oosterse gerechten, zeer vriendelijk personeel en de beste service!

Een cateraar in Doetinchem gezocht?

Zoekt u dus een catering in Doetinchem? Wilt u restaurant Sin Chen de catering laten verzorgen? Of wilt u de mogelijkheden wat betreft catering van restaurant Sin Chen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314 – 651413. Wilt u komen genieten van ons Oosterse buffet in ons restaurant? Reserveer
dan direct en verzeker uzelf van een plaats in ons restaurant!

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413