nieuwe plannen!

Lieve gasten,

Onlangs kwamen wij met het bericht dat ons buffet per 1 januari aanstaande stopt. Dit bericht is massaal gedeeld en bracht bij velen van u veel vragen en zorgen met zich mee.

Daarna zijn er allerlei geruchten ontstaan over wat wij nu met de invulling van deze ruimte zouden doen. Wij willen u op deze wijze heel graag informeren over de plannen die wij hiervoor hebben. Laten we allereerst beginnen met hetgeen we NIET gaan doen met deze ruimte om alle zorgen en geruchten hieromtrent uit de wereld te helpen. Sin Chen gaat geen arbeidsmigranten of asielzoekers huisvesten.

Wij stoppen met het buffet omdat wij meer duurzaam en maatschappelijk verantwoord willen gaan ondernemen.

Wat wij willen is Zeddam op een andere wijze meer aantrekkelijk maken voor recreatie en toerisme. We hebben het geluk dat we een prachtbedrijf hebben dat al sinds lange tijd een fantastische naam heeft en zelfs een begrip is geworden in Zeddam, de gemeente Montferland maar zelfs in de verre omstreken. Met ons motto ‘stilstand is achteruitgang’ willen wij wederom een uniek en vooruitstrevend concept neerzetten in Zeddam, een aparthotel met 9 luxe en volledig ingerichte appartementen die onderdeel zijn van een hotelfunctie. Daarbij willen wij gasten het gevoel geven dat ze privacy genieten maar daarnaast ook gebruik kunnen maken van de services op maat.

Om duurzaam te kunnen ondernemen gaan wij dit concept vormgeven in een ‘smarthotel’ waarbij we gebruik willen maken van slimme technologieën en geavanceerde systemen wat zal resulteren in ultiem gebruiksgemak voor onze gasten.

Sin Chen bestaat al 33 jaar op deze locatie aan de Terborgseweg en heeft altijd een restaurantfunctie gekend. Maar voor velen wel bekend is dat op deze zelfde locatie vroeger ook een hotelfunctie is geweest, beter bekend als hotel ‘Heuvelzicht’ en later hotel/restaurant ‘De Bascule’.

Eigenlijk wordt de vroegere functie van dit pand in ere hersteld en in een modern jasje gestoken, passend bij deze tijd. Maar vooral willen wij een positieve bijdrage leveren aan recreatie- en toerisme in Zeddam.

Alle reacties van onze gasten hebben ons niet onberoerd gelaten en hebben ertoe bijgedragen dat wij in het voorste gedeelte van ons restaurant op kleinschalige wijze verder zullen gaan met een à la Carte afdeling in een ‘vernieuwd jasje’. Uiteraard zullen onze afhaal afdeling alsook onze cateringmogelijkheden blijven bestaan zoals u van ons gewend bent.

Wij zien er naar uit onze nieuwe plannen te realiseren en hopen u als gasten ook in 2024 te mogen blijven verwelkomen.