Onbeperkt eten Doetinchem

Onbeperkt Aziatische gerechten eten nabij Doetinchem

Zoekt u een restaurant waar u lekker onbeperkt kunt eten nabij Doetinchem? Geniet u van gerechten uit de Oosterse keukens? Dan bent u bij restaurant Sin Chen helemaal aan het juiste adres! In ons restaurant in Zeddam kunt u onbeperkt eten nabij Doetinchem. Wij bieden namelijk een uitgebreid buffet aan met keuzes uit talloze variaties afkomstig uit diverse Aziatische keukens. Behalve onbeperkt eten nabij Doetinchem biedt ons restaurant ook een catering- en afhaalservice aan. Zo kunt u ook op feestjes (zoals familie- of bedrijfsfeesten) van onze gerechten genieten, of wanneer u even geen zin heeft om te keuken. Wij zijn een verfijnde Aziatische gastronomie. Dit is terug te proeven in onze maaltijden. Wilt u deze ook komen uitproberen? Reserveer dan gelijk een tafeltje door even te bellen naar 0314 – 651413.

Lekker onbeperkt eten nabij Doetinchem bij Sin Chen

Onbeperkt eten nabij Doetinchem doet u bij Sin Chen! Wij zijn gevestigd in Zeddam en zijn al ruim 25 jaar een heus begrip in de Achterhoek. Ons sfeervolle restaurant beschikt over een interieur dat zowel klassiek als eigentijds is. Deze ambiance zorgt voor een gezellige sfeer. Graag heten we u welkom om in ons restaurant onbeperkt te komen eten. Wij zijn een trendsettende Aziatische gastronomie met een brede menukaart waar u de meest smaakvolle gerechten uit diverse Aziatische keukens op aantreft. Deze worden bereid van verse en kwalitatieve ingrediënten, door ervaren koks die met veel enthousiasme te werk gaan. Onbeperkt eten nabij Doetinchem bij Sin Chen gaat via ons buffet, dat zeer uitgebreid is en tevens drinken en dessert bevat.

Ook een catering- en afhaalservice

Behalve onbeperkt eten nabij Doetinchem via ons buffet bieden wij ook een catering- en afhaalservice aan. Wie geen zin heeft om zelf te koken kan onze gerechten af komen halen. Makkelijk en lekker! Voor feesten bieden wij een cateringservice aan. Met veel liefde en passie komen wij op uw personeels- of bedrijfsfeest (of ander feest) langs kom u onze Aziatische gerechten te kunnen serveren. Kies uit een van onze menu’s (samengesteld voor groepen vanaf 20 personen) of neem even contact op om zelf een menu in overleg samen te stellen.

Reserveren? Bel dan direct!

Als u een tafeltje wilt reserveren om ook lekker onbeperkt te kunnen eten nabij Doetinchem kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons per telefoon bereiken via 0314 – 651413, of direct via de website reserveren.

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413