Restaurant Doetinchem

Lekker eten in een restaurant nabij Doetinchem?

Bent u op zoek naar een restaurant in omgeving Doetinchem waar u heerlijk kunt eten? Houdt u van de Chinese keuken en andere Aziatische gerechten? Maak dan kennis met restaurant Sin Chen! Wij zijn een restaurant gevestigd in Zeddam, nabij Doetinchem. In ons restaurant kun je genieten van onbegrensde variaties uit diverse Oosterse keukens. Naast ons restaurant nabij Doetinchem verzorgen wij ook catering en afhaalmaaltijden. Zo kunt u ook thuis, op feesten of elders van heerlijke Aziatische maaltijden genieten. Sin Chen is een verfijnde Aziatische gastronomie, iets dat je gegarandeert in onze gerechten terugproeft. Wilt u graag een tafeltje in ons restaurant nabij Doetinchem reserveren, of heeft u vragen? Bel ons dan op 0314 – 651413, wij staan u graag te woord!

Over ons restaurant nabij Doetinchem

Met een sfeervolle locatie in Zeddam is Sin Chen al meer dan 25 jaar een begrip in de Achterhoek. Wij hebben het interieur in ons restaurant nabij Doetinchem zo ingericht dat het zowel een klassieke als een eigentijdse ambiance uitstraalt. Wij heten al onze gasten van harte welkom om van onze heerlijke gerechten te komen genieten. Als trendsettende Aziatische gastronomie beschikken we over een uitgebreide menukaart met de smaakvolste gerechten uit de Oosterse keukens. Wij hebben ervaren en gepassioneerde koks in dienst die met veel enthousiasme uw gerechten bereiden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten van hoge kwaliteit. In ons restaurant nabij Doetinchem kunt u onbeperkt genieten van typisch Aziatische specialiteiten aan de hand van een buffet. Dit buffet is inclusief drinken en dessert.

Ook voor catering en afhaal

Wilt u wel lekker Aziatisch eten maar heeft u geen zin om buiten de deur te eten? Sin Chen biedt u de mogelijkheid om maaltijden bestellen en af te komen halen! Nagenoeg ieder gerecht is beschikbaar als afhaalmaaltijd. Ook verzorgt ons restaurant nabij Doetinchem catering. Bent u van plan om uw verjaardag eens goed te vieren, of heeft u catering nodig voor een bedrijfsfeestje? Wij komen graag de catering bij u verzorgen en doen dat met veel liefde en passie. Zo kunt u samen met al uw gasten van onze heerlijke specialiteiten genieten. Wij bieden diverse menu’s aan, die zijn samengesteld voor een groep vanaf 20 personen. Voor een menu op maat kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Bel gelijk om te reserveren!

Wilt u reserveren in ons restaurant nabij Doetinchem? Of heeft u een vraag over ons menu of onze cateringservice? Neem dan gerust eens contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0314 – 651413. Reserveren kan ook online via onze website.

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413