Restaurant Zeddam

Bent u op zoek naar een restaurant in Zeddam? Wilt u onbeperkt genieten van een heerlijk Oosters buffet of wilt u uw Aziatische maaltijd afhalen? Of bent u op zoek naar een cateraar die heerlijke specialiteiten uit de Oosterse keuken bij u aan huis kan bezorgen? Dan bent u bij restaurant Sin Chen aan het juiste adres. Wij zijn een verfijnde Aziatische gastronomie en dat proef je! Bij ons kunt u genieten van onbegrensde variaties uit de Oosterse keuken: in ons restaurant, thuis als afhaalmaaltijd of in de vorm van catering aan huis. Op welke manier u ook wilt genieten van onze Oosterse specialiteiten, bij ons heeft u deze mogelijkheid!

Catering en buffet van Sin Chen

Restaurant Sin Chen is gevestigd in Zeddam en is al ruim 25 jaar een begrip in de Achterhoek. Het interieur van ons restaurant straalt zowel een eigentijdse als klassieke ambiance uit. Alle gasten worden hier van harte welkom geheten om te komen genieten in ons restaurant. Als verfijnde Aziatische gastronomie maken wij de meest heerlijke Oosterse variaties voor u klaar. In onze keuken wordt met veel passie en enthousiasme gewerkt om voor u de beste kwaliteit op tafel te zetten. In ons restaurant in Zeddam kunt u terecht om onbeperkt te komen genieten van de meest heerlijke specialiteiten uit de Aziatische keuken in de vorm van een buffet, inclusief een uitgebreid drank- en dessertbuffet. Wilt u liever thuis eten? Bij ons kunt u ook terecht om uw maaltijd te komen afhalen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ons in te huren als cateraar. Met liefde en passie maken wij voor u de meest heerlijke specialiteiten klaar en komen deze bij u aan huis bezorgen. Geeft u bijvoorbeeld een feestje en wilt u daarvoor catering laten bezorgen? Wij hebben speciaal voor de catering een aantal menu’s samengesteld waaruit u kunt kiezen. Deze zorgvuldig samengestelde menu’s zijn vanaf 20 personen. Zoekt u catering voor meer of minder dan 20 personen? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Reserveer direct!

Bent u op zoek naar een restaurant in Zeddam? En wilt u onbeperkt genieten van de meest heerlijke Oosterse specialiteiten? Reserveer dan direct en kom genieten van onze Aziatische keuken! Bij Sin Chen staat gastvrijheid centraal: ondanks de zelfbediening kunt u zeer goede service verwachten in ons restaurant. Heeft u nog een vraag over ons buffet of onze catering? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314 – 651413.

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413