Speekselsneltest

Speeksel(spuug)sneltest voor € 9,95

Haal de teststraat in huis!
Wij hebben de nieuwste testen! “Pijnloos” op twee manieren. Wilt u zich snel laten testen op het SARS-CoV-2 virus (COVID-19) en wilt u dit het liefst doen in uw eigen veilige omgeving? Dat kan vanaf nu! Wij zijn niet voor niets de snelst groeiende partij. Door middel van een Corona antigeen “sneltest” ziet u het resultaat al binnen 10-15 minuten op de tester.

Deze test kenmerkt zich door een hoge nauwkeurigheid met betrekking tot de anti-lichamen, namelijk 98,8% voor sensitiviteit (het percentage terecht positieve uitslagen onder de personen) en 97,6% specificiteit (het percentage terecht negatieve testuitslagen onder de niet-zieke personen)

INSTRUCTIE

Corona tester
Speeksel test stappenplan:
Stap 1.

Spoel je mond met water en spuug dit uit in de wasbak. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen overbodige mondbacteriën in het te testen speeksel achterblijven.

* Het wordt aanbevolen om de test ’s morgens vroeg uit te voeren (voor het tandenpoetsen, mondspoeling en ontbijt)

Stap 2.

Hoest diep, maak het geluid van ”Kruuua” uit de keel om het speeksel uit de diepe keel te verwijderen.

Stap 3.

Zodra het speeksel in uw mond zit, spuugt u dit uit in het bijgeleverde zakje.

Stap 4.

Schroef de dop van het monsterextractiebuisje los.

Stap 5.

Giet 0,2 ml vers speekselmonster uit het zakje over in het monsterextractiebuisje.

Stap 6.
Draai de dop van het monsterextractiebuisje vast.

Stap 7.
Schud en meng goed.

Stap 8.
Neem de testcassette uit de verpakking en leg deze op de tafel.

Stap 9.
Draai het dopje van de verzamelbuis af.

Stap 10.
Voeg 3 druppels van het monster met speeksel verticaal in het monstergat toe.

Stap 11.
Lees het resultaat na 15 minuten af. Als de resultaten 20 minuten of langer ongelezen blijven, zijn de resultaten ongeldig en wordt een herhalings-test aanbevolen.

LET OP!
Neem geen medische beslissingen zonder een arts te raadplegen. Indien positief neemt u contact op met de GGD.

Meer informatie over de test

Bij het kiezen van een goede antistoffentest is het belangrijk om naar de sensitiviteit (gevoeligheid) en specificiteit van de test te kijken. Deze test heeft een nauwkeurigheid van 99,3%, gemeten op de sensitiviteit en specificiteit voor zowel de IgM als IgG antilichamen.

De COVID-19 Rapid Antibody Test is vervaardigd door Lepu Medical Co., een hoogwaardige Chinese producent van hightech medische hulpmiddelen en apparatuur. Het Europese hoofdkantoor van Lepu Medical is gevestigd in Nederland. De COVID-19 Antibody Test is in het bezit van de vereiste CE-markering en voldoet aan de eisen van de EU IVD (In-Vitro Diagnostics) richtlijn (98/79/EC). Het is geen officiële test voor thuisgebruik. In een vergelijkende test komt deze test als beste uit de bus