Uit eten Doetinchem

Wilt u uit eten in Doetinchem?

Woont u in de omgeving van Doetinchem en bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u heerlijk uit eten kunt gaan in Doetinchem? Of misschien bent u wel een dagje aan het winkelen in deze mooie Gelderse stad en heeft u zin om gezellig te tafelen? Dan bent u bij restaurant Sin Chen aan het juiste adres! Dit restaurant is al meer dan 25 jaar een heus begrip in de Achterhoek en staat voor bekend voor haar verfijnde Aziatische Gastronomie. Wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant! Proef de verfijndheid van de Oosterse keuken en geniet van het heerlijke buffet tijdens het uit eten gaan in Doetinchem.

Uit eten in Doetinchem bij Sin Chen

Bij Sin Chen in Doetinchem kunt u heerlijk uit eten gaan. Bij ons staan gastvrijheid en kwaliteit centraal. Bij ons kunt u twee uur lang onbeperkt genieten van een buffet van onbegrensde variaties uit de Oosterse keuken. Alle oosterse variaties zijn met veel liefde en passie speciaal voor u klaargemaakt. Ondanks het feit dat wij werken met zelfbediening, is ons personeel erg vriendelijk en bieden ze u graag de beste service. Ons personeel is namelijk pas tevreden als u ook tevreden bent! Heeft u al eens eerder genoten van onze Aziatische buffet en wilt u bij u thuis of op een andere locatie ook heerlijk genieten van de Aziatische variaties die onze koks graag voor u klaarmaken? Dat kan! Naast voor een avondje uit eten in Doetinchem kunt u bij ons namelijk ook terecht voor het afhalen van de heerlijke maaltijden of voor het verzorgen van catering voor een feestelijke aangelegenheid.

Reserveer een tafel in ons restaurant

Reserveer een tafel in ons gezellige restaurant als u uit eten wilt bij Sin Chen in Doetinchem. Dan weet u zeker dat u een plekje heeft in ons restaurant. Maar ook wanneer u een feest organiseert of thuis wilt genieten van de Oosterse gerechten die onze koks met alle liefde voor u bereiden kunt u bij ons terecht! Reserveer dan direct of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0314-651413 of maak een afspraak voor catering of afhalen. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust bellen, we staan u graag te woord.

Reserveren Bel direct: 0314 - 651413